Praktijk

U heeft vastgesteld dat in uw stalling, garage of terrein achtergelaten of verwaarloosde fietsen staan die u wilt opruimen, maar de eigenaar is onbekend. Deze fietsen ontsieren uw stalling en daarnaast houden deze fietsen onnodig plekken bezet voor andere stallingsgebruikers. Omdat deze fietsen op slot staan kunt u niet zomaar overgaan tot verwijdering, omdat u daarmee het risico loopt op schadeclaims en beschuldigingen van diefstal.

Onze oplossing
Na een toetsing op de volledigheid van uw stallingsvoorwaarden en de bekendheid daarvan bij de gebruikers, worden alle achtergelaten en verwaarloosde fietsen opgeruimd. Alle verwijderde fietsen worden zorgvuldig door ons geregistreerd en gecontroleerd waarbij alle teruggevonden gestolen fietsen worden overgedragen aan de politie. U ontvangt achteraf een rapportage met o.a. de kenmerken en foto’s van alle verwijderde fietsen en de grondslag voor verwijdering.

Het resultaat
Onze werkwijze is beproefd en het resultaat van de inzet is direct zichtbaar. Namelijk door plek in het rek en geen achtergelaten fietsen en wrakken meer die de stalling ontsieren en vaak ook andere rommel aantrekken. Daarnaast draagt een opgeruimde omgeving bij aan het gevoel van veiligheid van de bezoekers!

Door het opruimen van achtergelaten fietsen op de juiste manier te framen, kunt u rekenen op veel positieve reacties van de gebruikers. Opruimacties kunnen eventueel dmv banners (spandoeken) worden aangekondigd en indien gewenst dan kunnen wij ook de borden met uw stallingsvoorwaarden leveren en monteren. Alle formaten borden en banners zijn leverbaar.